Saham Tanpa Modal | Just Blogging







Saham Tanpa Modal

MACAM MANA NAK MAIN SAHAM TANPA MODAL?

Dulu masa sekolah menengah bila terbayang saham, sama ada saham yang bagi kat orang lain untuk laburkan (macam ala-ala skim cepat kaya piramid MLM gitu..) atau pergi ke BSKL (nama lama bagi Bursa Malaysia) dan tengok papan bursa tu.

Dalam hati " Mesti orang kaya je yang boleh main saham nih".

Tapi macam mana nak mula? Dalam hati ni terdetik nak tahu.

Terkejut bila tahu nak bukak akaun saham ni RM10jer?? Wow.., Apa lagi, membuak-buak hati nak cuba main saham ni.

Lagi seronok bila dapat tahu teknik untuk main saham tanpa modal nih. Dapat buat modal sikit demi sikit untuk trade saham yang lebih besar.

Untuk intro, dalam saham trading account yang utama boleh dibahagikan kepada dua jenis iaitu margin account (akaun margin) dan cash account (akaun tunai).

Untuk gunakan teknik ni, gunakan kelebihan delay ketika melakukan urusniaga di platform pihak broker masing-masing.

Huraian untuk guna teknik saham tanpa modal ni sedikit panjang, jadi boleh download ebook yang saya sendiri tulis untuk rujukan bila-bila masa.


Di dalam ebook ini, akan saya huraikan teknik-teknik saham tanpa modal ini. Termasuk juga strategi segitiga, tukul, paku dan belon. Apakebenda teknik tukul, paku dan belon tu? Untuk tahu sila download huraian teknik ini melalui laman web di bawah:

https://docs.google.com/forms/d/1TZUy8nQGQImptZ6IKuZCV31lY0XZpPGgelOsXYLdM-Y/viewform

Testimoni ebook:
"Alahamdulillah.. dapat untung RM187++ dalam masa 2 hari guna teknik dalam ebook ni"
-Hairi, Pelajar Universiti Jepun-

Like the Post? Do share with your Friends.

No comments:

Anda mungkin meminati:

Many

IconIconIconFollow Me on Pinterest