Penting Ingatkan Customer | Just Blogging







Penting Ingatkan Customer

Pernah tak ada pelanggan berminat tapi tiba2 senyap je tak beli?

Antara sebab customer tak jadi beli:

+ Sibuk
+ Lupa

Jadi?

Ingatkan la balik!

Kadang2 customer ni sibuk sampai terlupa. lupa nak bank in duit bayar..

Jadi aku ingatkan guna iklan facebook & mesej PM balik pada beberapa pelanggan ni:

Iklan Facebook Ads

Bilangan CTR tu 20%, kira agak tinggi jugak lah. Maksudnya dalam 100 orang yang tengok, anggaran 20 orang yang klik.

Dan hasilnya, beberapa orang bank in terus untuk beli.


Lagi satu tips, jaga customer lama & tanya khabar macam mana ok tak.

Lagi senang jaga customer lama brbanding nak cari yang baru.

Nak lagi tips tak?

Boleh join kumpulan usahawan kami (kebanyakan buat part-time jer dulu) di sini:



Like the Post? Do share with your Friends.

No comments:

Anda mungkin meminati:

Many

IconIconIconFollow Me on Pinterest