Kereta Sewa Melaka | Just Blogging







Kereta Sewa Melaka

Malacca car rental services under Mr Wahi Abd Rashid and branch manager, Mr Zul Ismail.

WHY you must choose us?

1. Low price guarantee.

2. 20 branches around Malaysia.

3. Nationwide breakdown support.

4. Satisfaction guarantee.

5. We accept credit card.

6. Over 400 car fleets.

7. Full insurance coverage.

8. Online Booking anywhere.

Puas hati juga dengan layanan En Wahi Abd Rashid ni kalau bertanya soalan. Kereta dihantar tepat pada waktunya dengan keadaan kereta yang baik. Siap ada insurans termasuk sekali tu. Senang je nak booking secara online pun boleh. Boleh juga hubungi pengurus cawangan beliau di Melaka, En Zul Ismail.

Kawasan-kawasan terlibat boleh dikatakan di seluruh Melaka sama ada di Melaka Sentral, MITC, Ayer Keroh, Sungai Udang, Batu Berendam dan Klebang. Masa nak booking online, boleh masukkan pick-up location kawasan tersebut.

Tips: Untuk jimatkan petrol dan bayaran tol, naik bas ke Melaka Sentral dan perkhidmatan sewa kereta ni boleh datang tawarkan servis :)

Kalau nak sewa lebih murah dan jimat, kongsi sewa dengan kawan-kawan atau saudara-mara. Contoh Proton Exora 1.6 MPV dengan transmission automatik boleh dinaiki 7 orang dengan kos perkongsian hanya lebih kurang seorang RM36 sahaja :)

Malacca Car Rental: Happy customer, Mr Thomas (left) with Malacca friendly branch manager Mr Zul Ismail.
Need car rental services? Book Online here ---> www.greenmatrixcarrental.com

Boleh ke laman web www.greenmatrixcarrental.com untuk tempahan atau check di bawah:

Like the Post? Do share with your Friends.

4 comments:

munira mohamed said...

Slm en.zul.. Klu sewa secara bulanan ada X?mohon bantuan klu ada.. Sekian, Terima kasih.

hairul azizi said...

ya ada.. boleh booking melalui link di atas ya

otakotak beruang1991 said...

Assalammulaikum..en.hairul azizi...Kalau sewa krta untk satu hari ada tak..dn berpa hrge sewa krta untk satu hari...

hairul azizi said...

waalaikumsalam.. ya ada tuan untuk sewa kereta satu hari. harga mengikut jenis kereta dan tempoh masa digunakan. pilih destinasi pilihan dan tempah jenis kereta melalui form link di atas. terima kasih

Anda mungkin meminati:

Many

IconIconIconFollow Me on Pinterest